Kennissessie

Veel sectoren en organisaties kennen de wereldwijde beweging van Solid nog niet en willen graag eerst meer informatie om te verkennen hoe het kan passen in hun agenda en strategie.
In dat geval is een kennissessie een goede eerste stap om in aanraking te komen met de aspecten van Solid.

Verkennen mogelijkheden technische proefopstelling en implementatie

De meerwaarde en werking wordt vaak pas echt invoelbaar en begrijpelijker zodra er een proefopstelling wordt ontwikkeld. We ontwikkelen in meerdere sectoren samen met technische experts proefopstellingen die verder opgeschaald worden naar daadwerkelijke implementatie. Meer weten, neem dan contact op:

Vertrouwenskader, open architectuur en samenhang

Een schaalbare technische infrastructuur werkt niet zonder een vertrouwenskader rondom data deling, een open architectuur en samenhang met andere ontwikkelingen zoals sectorale afsprakenstelsels, Europese wallets, Nederlandse en Europese regulaties. Daarom bouwen we aan een generiek stelsel van vertrouwen, met een open architectuur en samenhang met andere sectorale, nationale en internationale ontwikkelingen. In vele sectoren zijn toestemmingen voor gebruikers - de mens- een terugkerend thema. Om te bevorderen dat er straks een samenhangend begrijpelijk digitaal landschap ontstaat voor de mens in al haar rollen (burger, pat├źnt, consument, student etc) ontwikkelen we deze in samenhang. Bij interesse, neem contact op: