Over Stichting Solid Community

De missie van de Stichting Solid Community is om verantwoord en veilig data delen te realiseren op basis van van open standaarden en gebaseerd op waardes zoals zelfbeschikking, keuzevrijheid, vertrouwen en transparantie. We zien technologie als een middel om bij te dragen aan een mensgerichte, vriendelijke en veilige gebruikerservaring.
» Lees meer over Solid, onze missie en aanpak

Contact

Wil je als organisatie meer leren over hoe veilig en verantwoord data delen in de praktijk gebracht kan worden? Neem dan contact op via info@solidcommunity.nl

Registratie en vestigingsadres

We staan geregistreerd onder KVK nummer 88666816

Het vestigingsadres van de stichting is: Goeman Borgesiuslaan 77 3515 ET Utrecht

Samenwerken aan de veiliger web

Werk je bij een organisatie en is er concrete interesse om aan de slag te gaan met projecten rondom veilig en verantwoord data delen, mogelijk in samenwerking met ketenpartners? We werken doelgericht en stapsgewijs aan:

 • concrete toepassingen om veilig en verantwoord data delen te realiseren, en dienstverlening en gebruikservaring te verbeteren.
  » bekijk toepassingen
 • een samenhangende community van organisaties voor gezamenlijke ontwikkeling en onderzoek rondom bijvoorbeeld architectuur, governance en verdere adoptie.
  Wanneer je samenwerkt met de Solid Community blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en informatie-meetups en ben je onderdeel van een ecosysteem om samen te leren en ontwikkelen.
  Wil je meewerken aan een vriendelijker web en betere dienstverlening waarin de mens centraal staat?
  Neem dan contact op via: samenwerken@solidcommunity.nl

Impact

Een vriendelijker, veiliger en innovatiever web gebeurt niet vanzelf. Om de duurzame slagkracht en impact van de Stichting Solid Communnity te vergroten is het mogelijk om bij te dragen via donaties. Wil je bijdragen aan het verder versnellen van veilig en verantwoord data delen op weg naar een digitaal gezonde maatschappij? Stuur een mail aan: impact@solidcommunity.nl

Pers

Voor persvragen stuur een mail aan: pers@solidcommunity.nl

Fotografie

De beelden op deze website zijn gemaakt door:

 • Foto luchtballon opstijgend - Foto door Shan Patel
 • Foto luchtballon bij buffels - Foto door Antony Trivet
 • Foto luchtballon van binnen - Foto door Bence Szemerey
 • Foto meisje kijkt om naar luchtballon - Foto door Anna Alexes
 • Foto twee luchtballonen boven woestijn - Foto door Pixabay
 • Foto pizza - Foto door Engin Akyurt